0

Facilitatoruddannelsen

PLO-E udbyder en samlet uddannelse i facilitering på et 2-dages internat. Hensigten er, at man efter endt uddannelse kan facilitere i flere forskellige formater (klynger, SGE, DGE, KGE).

På kursets første dag bliver man uddannet i generel facilitering. Denne dag er udviklet i samarbejde med KiAP med henblik på at kunne facilitere gode processer på bl.a. klyngemøderne. Dag 1 kan tages selvstændigt af deltagere, som ønsker at facilitere klynger.  

På kursets anden dag er der fokus på facilitering af de forskellige gruppebaserede efteruddannelsestilbud, som PLO-E har udviklet. Her har man brug for en eller flere facilitatorer i gruppen for at gennemføre møderne. Det er generelt godt i både klynger og i de mindre SGE og DGE grupper, at mere end en person kan facilitere. Dels kan man skiftes, dels understøtter man facilitator bedre, hvis man selv kan teknikken. 

Uddannelsen erstatter de tidligere udbudte kurser i facilitering i PLO-E.

Dato

Tirsdag den 12. og onsdag den 13. oktober 2021 på Comwell Copenhagen Portside, Alexandriagade 1, 2150 Nordhavn - UDSOLGT

Webinar 1 for interesserede (Zoom-teknik) onsdag den 27. oktober 2021 kl. 17-19
Webinar 2 for interesserede (Virtuel pædagogik) mandag den 1. november 2021 kl. 17-19

Dette kursus er udsolgt.

Pris og refusion

Kurset er gratis, og du kan få udbetalt tabt arbejdsfortjeneste på kr. 4.500,- pr. dag samt få dækket dine transportudgifter (max. kr. 1.500,-). 

Kommende kurser i 2022

Scandic Copenhagen - onsdag den 26. - torsdag den 27. januar

Hotel Vejlefjord - tirsdag den 14. - onsdag den 15. juni 

Comwell Copenhagen Portside - onsdag den 12. oktober  - torsdag den 13. oktober.

Har du spørgsmål til facilitatoruddannelsen, er du velkommen til at skrive til euf.plo@dadl.dk