0

Ledige stillinger i PLO-E

Studentermedhjælper til vores kursusdrift (ansøgningsfrist: 19. april 2022)

Hvem er vi?
Praktiserende Lægers Organisation (PLO) er en del af Lægeforeningen. Vi er en interesseorganisation, hvis formål er at varetage de alment praktiserende lægers faglige og økonomiske interesser.I efteruddannelsesafdelingen udbyder vi kurser for både læger og praksispersonale. I afdelingen er der, ud over efteruddannelseschefen, tre chef- /specialkonsulenter, en konsulent/teamleder, ni kursuskoordinatorer, tre sagsbehandlere og to studentermedhjælpere. Herudover har vi tilknyttet 23 uddannelseskonsulenter (praktiserende læger og konsultationssygeplejersker). Du kan læse mere om vores afdeling på denne hjemmeside (www.plo-e.dk).

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er i starten af en videregående uddannelse. Hvad du læser, er ikke det vigtigste, det vigtigste er at du arbejder struktureret, er hjælpsom og trives med administrativt arbejde. Det er vigtigt at du er detaljeorienteret, og tager ansvar for at dine arbejdsopgaver bliver fulgt til dørs.

Arbejdsopgaver
Din arbejdstid vil være todelt. Den ene del af tiden vil du bruge på vores kontor, hvor du vil assistere vores kursuskoordinatorer. Arbejdsopgaverne her vil være at oprette kurser og evalueringer i vores systemer, samt en masse ad hoc. Den anden del af din arbejdstid bruges på at printe og pakke kursusmateriale, navneskilte mm. og sende disse ud til kursusstederne.

Alle dine arbejdsopgaver kræver at du er god til at holde overblik og har en god ordenssans.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstid vil være op til 8 timer/ugen med mulighed for at arbejde mere i perioder, hvor vi har travlt i afdelingen. Lønnen vil være timelønnet efter Statens takst for studentermedhjælpere.
Du vil komme til at arbejde på vores kontor på Trondhjems Plads 4, 2100 København Ø.

Søg stillingen
Lyder dette som noget for dig, så send dit CV og din ansøgning til vkh.plo@dadl.dk.
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, og indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfrist er tirsdag den 19. april 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til studentermedhjælper Victoria Kingo Hansen på +45 42 14 46 37.

Læs her hvordan vi behandler dine oplysninger: Retningslinier for databeskyttelse