2

Lægedage

Lægedage holdes hvert år i uge 46 i Bella Centeret, København.

I 2018 er det fra den 12. -16. november, så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Der bliver åbnet for tilmeldingen til Lægedage 2018 den 13. august 2018 kl. 9.00.

Lægedage er de praktiserende læger og deres personales årlige efteruddannelseskonference. Vi planlægger et bredt og varieret udbud af kurser til praktiserende læger og deres personale. I 2017 var der planlagt 128 forskellige kurser, og plads til ca. 4000 deltagere. 

Hver år vælges et overordnet tema for Lægedage. I 2017 var temaet: Almen praksis - en del af en helhed. Læs mere om Lægedage 2017.

Alle kurser, der ikke holdes i et auditorium er tilmeldingskurser. Du skal derfor allerede ved tilmelding tage stilling til, hvilke kurser du ønsker at deltage i.

Betaling foregår elektronisk
Du skal have dit betalingskort klar, når du tilmelder dig. Der kan betales med MasterCard og Visa/Dankort. Kvittering bliver efterfølgende sendt til den mail, du har oplyst ved din tilmelding. 

Vi glæder os til at se dig på Lægedage.

Kursusforslag

Har du en god idé til et kursus vi skal planlægge til Lægedage, så skriv til os på laegedage@dadl.dk

Vær opmærksom på at planlægningen allerede starter i januar og programmet bliver besluttet i starten af marts for årets Lægedage.

Vi modtager dog forslag hele året, og gemmer dem så til året efter, hvis de kommere senere end i foråret.