2

Lægedage

Lægedage holdes hvert år i uge 46 i Bella Centeret, København. Det gør det også i år, men i 2020 bliver Lægedage flyttet til uge 48 fra den 23.-27. november, da Bella Center bygger om.

Tilmeldingen til Lægedage 2019 åbner fra tirsdag den 13. august 2019 kl. 9.00 til den 1. november 2019 kl. 23.59.

Lægedage er de praktiserende læger og deres personales årlige efteruddannelseskonference. Vi planlægger et bredt og varieret udbud af kurser til praktiserende læger og deres personale. I 2019 er der planlagt 136 forskellige kurser, og plads til ca. 3500 deltagere. 

Alle kurser, der ikke holdes i et auditorium er tilmeldingskurser. Du skal derfor allerede ved tilmelding tage stilling til, hvilke kurser du ønsker at deltage i.

Betaling foregår elektronisk
Du skal have dit betalingskort klar, når du tilmelder dig. Der kan betales med Visa/Dankort eller alternativt MasterCard. Kursusbekræftelse og faktura bliver efterfølgende sendt til den mail, du har oplyst ved din tilmelding. Det er vigtigt, at du indtaster en privat/unik mail og ikke en fælles praksismail.

Vi glæder os til at se dig på Lægedage.

Gik du glip af Lægedage eller vil du gense åbningsdebat, Mahlerprisuddeling eller oplæg, så kan du se videoer fra Lægedage 2018.

 

Kursusforslag

Har du en god idé til et kursus vi skal planlægge til Lægedage, så skriv til os på laegedage@dadl.dk

Vær opmærksom på at planlægningen allerede starter i januar og programmet bliver besluttet i starten af marts for årets Lægedage.

Vi modtager dog forslag hele året, og gemmer dem så til året efter, hvis de kommere senere end i foråret.